Kropp 2011

Ambisiøs tittel! Ikke så veldig ambisiøst prosjekt egentlig. Har av en eller annen grunn klart å legge på meg noen kilo for mye de siste årene og er nå motivert for å bli kvitt de igjen. Velger samtidig å benytte muligheten til å blogge litt, både fordi det er gøy og fordi det vil legge litt ekstra press på meg selv. Kanskje noen andre lar seg motivere til å gjøre det samme!!??

Plan A
Den første uka (eller 2) skal jeg teste å spise sunt… Planen er å følge en Slow-Carb Diet. Hvis den gir positive resultater vil jeg nok skrive om den senere. I første omgang nøyer jeg meg med å legge ut bilder av det jeg spiser.

Plan B
Den tar vi etterhvert. Kanskje Plan A er en sikker vinner?! Jeg kommer uansett til å spe på med litt trening. Både langrennsski og pulsklokke med GPS lå under treet i år så det er bare å kline til.

Hvordan måle?
For å holde motivasjonen oppe er det viktig å få bevis for framskritt. Jeg har derfor registrert vekt, vannprosent og fettprosent i en uke (triste saker gitt)…. Disse tallene egner seg ikke for allmenn beskuelse. Nøyer meg derfor med å kun vise endringene. Dag 0 er altså registrert på et trygt sted. Tipper det kommer en oppdatering på Dag 7 eller noe.

Dag 0 tall

Vekt 0 kg
Fett 0 prosentpoeng
Vann 0 prosentpoeng
Midje 0 cm
Hofte 0 cm

One thought on “Kropp 2011

  1. Pingback: Plan A – Lavkarbo-diett – oppsummering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *